Zoeken

Registratie Silent City Meets Living City nu online!

Naar aanleiding van ‘100 jaar Slag bij Passendale’ organiseren het Memorial Museum Passchendaele 1917 en de gemeente Zonnebeke op zaterdag 14 oktober om 19u een moment van stilte en reflectie om de vele slachtoffers van deze slag te herdenken. Tijdens een serene klank- en lichtvoorstelling met muziek, evocatie en persoonlijke verhalen op CWGC Tyne Cot Cemetery in Passendale, zullen de deelnemers de grafstenen en de namen op het Tyne Cot Memorial belichten om een passend eerbetoon te brengen. CWGC Tyne Cot Cemetery is met haar bijna 12.000 graven en 35.000 namen van vermisten de grootste begraafplaats van de Commonwealth War Graves Commission ter wereld.

Wie deel wil uitmaken van deze unieke en krachtige herdenking op deze symbolische plaats, dient zich hieronder te registreren. Graag vragen wij je onderstaande informatie aandachtig te lezen vooraleer je je registreert.

Ben je familie van een soldaat met een gekend graf op CWGC Tyne Cot Cemetery of met naam op het vermistenmonument? Contacteer dan Debbie Manhaeve, projectcoördintor 14-18 via  14-18@passchendaele.be voor een apart registratieformulier.

Wil je met een school deelnemen, dan kunnen wij je enkele interessante educatieve pakketten aanbieden. Neem hiervoor contact op met Debbie Manhaeve, projectcoördintor 14-18 via  14-18@passchendaele.be

Combineer je je deelname met de concerten van GoneWest, dan krijg je €5 korting. Combitickets reserveer je hier.
Tickets al geboekt? Dan kan je contact opnemen om je korting te verkrijgen.

Na de registratie reserveren wij voor jou een parkeerplaats, instappunt (plaats waar je je registratiebewijs ontvangt), tijdslot en graf op CWGC Tyne Cot Cemetery. Hou er alvast rekening mee dat wij vanaf 16u30 de eerste deelnemers op de begraafplaats zullen ontvangen. Indien je pas vanaf een bepaald uur aanwezig kan zijn, vragen wij je ons dit mee te delen in het opmerkingenveld onderaan het registratieformulier.

Individueel inschrijven kan hier.

Wie zich als groep (vanaf 2 personen) wil opgeven, kan zich hier registreren.

Info:

www.passchendaele2017.org

14-18@passchendaele.be