Zoeken

Reflection 1914-1918

De tijdelijke tentoonstelling ‘Reflection 1914-1918’ blikt terug op ’100 jaar WOI’ in Groot-Zonnebeke. De MMP1917-huisfotografen stellen met hun foto’s hun meest memorabele moment van de eeuwherdenking voor.  Maar daar blijft het niet bij. We roepen ook jou op om deel te nemen aan deze tijdelijke tentoonstelling. Heb jij een  foto, gedicht, tekening, kunstwerk …  van een voor jou onvergetelijk herdenkingsmoment uit 2014-2018? Bezorg die dan aan het museum want door met jouw hulp groeit de tentoonstelling verder aan.

PRAKTISCH
Herinneringen kan je elke dag afgeven in de museumshop tussen 10u en 18u of doorsturen via het webformulier . De maximale bestandsgrootte voor het online indienen van een werk bedraagt 20 MB. Grotere bestanden kan je via WeTransfer doorsturen naar info@passchendaele.be.
Na afgifte krijgt jouw werk tot en met 15 december 2019 een plaats in onze tentoonstelling. Mits jouw toestemming, kunnen wij je werk ook gebruiken op onze social media ter promotie van ‘Reflection 1914-1918’. Video’s kunnen we enkel online tonen.
Na afloop van dit project, kan je jouw werk terug ophalen. Dit kan aan de balie van het MMP1917 van 16 december tot en met 20 december 2019 en tijdens de werkdagen in januari 2020, dit telkens van 9u tot 17u.

RECHTEN EN AANSPRAKELIJKHEID
Een foto, beeld, kunstwerk … zegt meer dan 1.000 woorden. Toch mag je die niet zo maar gebruiken. De wet stelt dat er auteursrecht rust op foto’s, tekeningen, schilderijen, gedichten … Daarnaast valt het portretrecht onder de GDPR-bescherming. Wij vragen om rekening te houden met deze rechten en bijvoorbeeld geen werken van anderen onder jouw naam in te dienen . Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw ingediende werk(en). Wij stellen onze bezoekers in de tentoonstelling ook op de hoogte van deze rechten en vragen hen deze te respecteren. Het Memorial Museum Passchendaele 1917 is niet aansprakelijk voor inbreuken op het auteurs- en portretrecht.

Bij vragen kan je ons contacteren via info@passchendaele.be.