Zoeken

Verkeershinder 4-5-6 september 2021

Tijdens het weekend van 3, 4 en 5 september organiseren we dit jaar een speciale editie van de Zonnebatjes samen met de kermis in Zonnebeke. Normaal gaan de Zonnebatjes door in het eerste weekend van juni maar omwille van COVID werden deze dit jaar uitgesteld. Omdat deze editie verschilt van de vorige wensen we jullie te informeren omtrent de diverse gewijzigde verkeerssituaties voor zowel de Zonnebatjes als de kermis.

Zaterdag 4 september 2021 - KERMIS ZONNEBEKE & WIELERWEDSTRIJD 
(Kermis Zonnebeke) De Langemarkstraat (tussen rotonde kerk en de IJzerweg) en de Maagdestraat (tussen Langemarkstraat en gemeentehuis) worden deels afgesloten voor alle verkeer van 17 tot 24 uur. Er geldt ook een parkeerverbod in deze zone. Er kan ook niet geparkeerd worden op de markt en voor de school Sint-Lucas.

(Wielerwedstrijd grote kermisprijs) Er is een parkeerverbod in een deel van de Roeselarestraat vanaf 7 uur tot 18 uur. In o.a. de Langemarkstraat en de Roeselarestraat geldt éénrichtingsverkeer tussen 14 en 18 uur.

Zondag 5 september 2021 - BRADERIE 

Vanaf 9 uur worden de Ieperstraat, Roeselarestraat en Langemarkstraat afgesloten tot 22 uur. Er geldt ook een totaal parkeerverbod in deze zone. Hulpdiensten kunnen steeds door.

Maandag 6 september - WIELERWEDSTRIJD

Van 17 tot 20 uur parkeerverbod in een deel van de Ieperstraat en Langemarkstraat. Ieperstraat deels afgesloten. 

Organisator: Zonnebatjes VZW  (nummer veiligheidsverantwoordelijke 0474/940160)   

          

Opgelet, de volledige tijdelijke verkeersreglementen vind je op www.zonnebeke.be – enkel de belangrijkste zaken werden hierin toegelicht.