Zoeken

Veiligheidsmaatregelen nav coronavirus

Opnieuw welkom in het Memorial Museum Passchendaele 1917!

We zijn heel blij dat we jou sinds 18 mei 2020 terug mogen verwelkomen in ons museum. Uiteraard staat jullie veiligheid en die van onze medewerkers en publieksbegeleiders voorop.

Hieronder sommen we de belangrijkste veiligheidsregels kort op:

  1. Blijf thuis als je je niet goed voelt of laatst in contact was met besmette personen.
  2. Boek vooraf je online tickets via  https://webshopzonnebeke.recreatex.be/Exhibitions/Register?id=56B1F2E9-C822-4F21-BEF8-90CCCDD58095 of vraag je groepsreservatie aan via groepsreservatieszonnebeke.recreatex.be
  3. Hou 1,5 meter afstand van de andere bezoekers en volg het éénrichtingsverkeer, aangeduid met de pijlen op de grond.
  4. Zorg voor een goede handhygiëne.
  5. Betaal bij voorkeur elektronisch.
  6. Mondmasker verplicht vanaf 12 jaar, gelieve een eigen mondmasker te voorzien.

“Geniet van jouw bezoek! We zorgen ervoor dat je in alle veiligheid en alle rust ons museum kan ontdekken.”

Onze baliemedewerkers en publieksbegeleiders staan te popelen om je, op anderhalve meter met de glimlach en de nodige richtlijnen, te verwelkomen!

Heb je nog vragen, bekijk dan hier de lijst van FAQ voor individuele bezoekers of hier voor groepen vanaf 15 personen. Aarzel niet om ons te contacteren, indien er nog iets niet duidelijk is. Je kan ons bereiken via info@passchendaele.be of elke dag tussen 9u en 18u op 051/77 04 41.

Bestel vanaf nu ook via de MMP1917 – webshop!

Op zoek naar een historische publicatie, een wandel- of fietsroute, een MMP1917-gadget ...? Vanaf nu kan je deze via onze webshop bestellen. Je kan jouw bestelling in het museum op een veilige manier komen ophalen of laten opsturen met de post. Bekijk hier ons aanbod.